Levytyö Särkinen Oy – metallialan palveluita jo vuodesta 1974

Levytyö Särkinen Oy on vuonna 1974 perustettu yhden miehen autotallipajasta lähtenyt konepajayritys, joka työllistää nykypäiväivänä yli 70 henkilöä. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa. Lisäksi meillä on yksi kokoonpanohalli Tampereen Messukylässä ja kaksi tytäryhtiötä, Ylöjärven Koneistus Oy Ylöjärvellä ja LLC Sarkinen Ukrainassa.

Olemme hitsattujen levyrakenteisten koneiden ja koneosien valmistaja. Asiakkaitamme ovat kotimaiset vaihteiden ja kivenmurskauskoneiden valmistajat sekä muu raskas konepajateollisuus.

Laatua joka tasolla

Panostamme laatuun kaikessa toiminnassamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Koko yrityksemme on sitoutunut ja motivoitunut jatkuvaan kehittymiseen.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Laadun avainasemassa on ammattitaitoinen ja motivoinut henkilöstömme. Laatupolitiikan säilyttäminen saavutetulla tasolla ja sen parantaminen vaativat henkilöstön ammattitaidon, motivaation ja työviihtyvyyden seurantaa ja kehittämistä. Huolehdimme tästä jatkuvasti. Palveluksessamme on 70 metallialan ammattilaista.

Sertifioidut laatujärjestelmät

Laatumme takeena on myös tuotannossamme ja toiminnassamme käytössä oleva ISO 9001 -sertifioitu laatujärjestelmä. Hitsaamomme noudattaa SFS EN-ISO 3834-2 -hitsausstandardia. Sekä pystymme palvelemaan teitä myös kantavien teräsrakenteiden, EN 1090-1, osalta.

Nykyaikainen koneisto ja varmat toimitukset

Tuotantokoneistomme on tehokas ja kilpailukykyinen. Investoimme säännöllisesti uusiin koneisiin ja laitteisiin säilyttääksemme laatutasomme ja parantaaksemme sitä entisestään. Oma kokoonpanomme tukee toimitusketjuamme, ja toimitusvarmuutemme onkin huipputasolla.

Tarkasti valitut yhteistyökumppanit

Vaadimme laatua myös yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Tampereen Koneistus Oy:n kanssa. Yhteistyömme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset ja laadukkaat tuotteet.