Hitsaus

Kaikki hitsaajamme ovat suorittaneet luokkakokeet ennen tuotantoon siirtymistä. Voimme suunnitella koko tuotteen hisausohjeineen standardien mukaisesti

Luokkakokeita päivitetään jatkuvasti ja niiden valvonnasta valvoo oma hitsauskoordinoija (IWS). Tarvittaessa laadimme hitsausohjeen asiakkaan pyynnöstä heidän tuotteelleen.

Olemme haluttu ja arvostettu yhteistyökumppani. Arvostus perustuu toimittamiemme tuotteiden laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Jauhekaarihitsaus – tehokasta hitsausta kestävää kehitystä edistäen

Jauhekaarihitsaus on erittäin tehokas hitsaustapa. Se sopii hyvin etenkin seostamattomien, hienorakeisten, kuumalujien, lujien ja ruostumattomien terästen hitsaukseen. Jauhekaarihitsauksessa valokaari palaa hitsausjauheen alla, hiutsauslangan ja työkappaleen välissä. Hitsausjauhe auttaa suojaamaan hitsaustoimenpiteen ympäröivältä ilmalta. Jauheesta muodostuu sen sulaessa hitsin päälle kuonakerros, joka lopuksi poistetaan.

Käytössämme on myös ESABin uusi Aristo® 1000 AC/DC, joka on täysin uudentyyppinen virtalähde jauhekaarihitsaukseen. Se on erittäin monipuolinen ja alentaa energiankulutusta edistäen siten osaltaan kestävää kehitystä.

Tekniset tiedot

Hitsauskoneet

  • Hitsauskone: ESAB 500A–600A
  • Hitsausrobotti: Motoman TRD-2000
  • Jauhekaarihitsaustorni

Kappalekoko

  • Max. 30 m x 7 m / 60 000 kg

Hitsauksen sertifiointi

  • ISO EN 3834-2